Kosten Incasso

Incasso tarief

De incassokosten (het invoeren van de gegevens, de opdrachtbevestiging, het aanmaken van een dossier, aanmanen, sommeren etc.) bedragen 15% met een minimum van € 40,00 exclusief btw en een maximum in overleg. Deze kosten zullen primair op de debiteur worden verhaald als buitengerechtelijke 'incassokosten'.

Als er 'niets te halen' valt

Als wij een dossier moeten sluiten omdat er geen 'verhaal' mogelijk blijkt dan worden de incassokosten bij u in rekening gebracht, tenzij u een incasso-overeenkomst met ons heeft. Vraagt u hier naar de mogelijkheden hiervan.

Inmiddels geregeld na opdracht

Heeft u de zaak direct met uw klant geregeld nadat het incasseren van de uitstaande factuur aan ons is opgedragen, en/of het dossier wordt op uw verzoek gesloten, dan zullen wij de incassokosten aan u in rekening brengen. Zorg er dus wél voor, dat u uw klant deze kosten laat betalen.

No cure no pay

Indien uw incasso-opdracht op basis van deze methode wordt uitgevoerd en er wordt niets geïncasseerd dan hoeft u geen kosten te voldoen. Dit geldt alleen als wij dit specifiek met u zijn overeengekomen en geldt alleen voor de minnelijke fase. Vraag naar onze voorwaarden. 

 

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen