Alle openbare verkopen

Hulp bij openbare verkoop 

Als een debiteur niet aan zijn of haar betaalverplichtingen kan voldoen, kan na een bepaalde periode over worden gegaan tot openbare verkoop van roerend of onroerende goed. 

Roerende zaken worden door de Gerechtsdeurwaarder verkocht aan de hoogste bieder. Betreft het de verkoop van een motorvoertuig geregistreerd bij het RDW, dan kan de Gerechtsdeurwaarder om uw legitimatie vragen in verband met de registratie van het voertuig. Deze tennaamstelling dient u na de koop zelf bij het RDW te realiseren.

Wenst u op de hoogte te worden gehouden van de aankomende openbare verkopen, dat kan! Mail dan uw e-mail adres naar: verkoop@rijkendeurwaarders.nl.

 

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen