Gerechtelijke procedure

Mocht uw klant gedurende de incassofase niet betaald hebben, dan volgt de gang naar de rechter. Wij schrijven een dagvaarding en geven die af aan uw klant. De zaak wordt vervolgens bij de bevoegde rechter geïntroduceerd. 

Out-of-pocket kosten

De kosten van een gerechtelijke procedure bestaan enerzijds uit griffierecht en anderzijds uit de dagvaardingskosten. Beide tarieven zijn jaarlijks vastgestelde bedragen. Bekijk hier de kosten van het griffierecht. De dagvaardingskosten zijn hier te vinden. De kosten worden altijd op uw debiteur verhaald en zullen bij een toewijzend vonnis ook door uw debiteur betaald moeten worden. 

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen