bellen, bespreken en oplossen

Hulp bij het oplossen van uw schuld

U hebt uw boete of uw premiemaand of eindafrekening van de zorgverzekering nog niet betaald aan het CJIB. Het CJIB heeft ons gevraagd om te helpen en heeft de zaak aan Rijken Gerechtsdeurwaarders uit handen gegeven. Door contact met ons op te nemen kunnen wij u helpen met het vinden van oplossing voor uw situatie. 

Ons kantoor werkt mee aan de campagne: ‘bellen is oplossen‘. Sámen lossen wij het op! U kunt ons ook bereiken via WhatsApp, onze live chat, e-mail en andere mogelijkheden

Direct betalen

U kunt op verschillende manieren betalen. Bij ons op kantoor, maar ook online via o.a. iDEAL. Bekijk de mogelijkheden.

Regeling treffen

U wilt betalen, maar u kunt niet in één keer betalen. Neem contact met ons op, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Bezwaar maken

U wilt niet betalen. Wat als u het niet eens bent met dat het CJIB ons heeft ingeschakeld? Lees wat u kunt doen.

Veel gestelde vragen

U hebt uw boete of uw premiemaand of eindafrekening van de zorgverzekering nog niet betaald aan ons. Daarom vragen we een deurwaarder om ons te helpen. Hij gaat ook proberen om u dit bedrag te laten betalen. Daarom hebt u van de deurwaarder een dwangbevel gekregen. Dit is een brief waarin staat om welke boete het gaat en wanneer u moet betalen.

De deurwaarder gaat proberen om u de boete te laten betalen. Hoe doet hij dat?

  1. U krijgt eerst een dwangbevel van de deurwaarder. In deze brief staat om welke boete het gaat. En ook welk bedrag u voor welke datum moet betalen.
     
  2. U kunt proberen om met de deurwaarder een regeling af te spreken. U betaalt dan in delen aan de deurwaarder. Betaalt u niet? Dan mag de deurwaarder uw spullen verkopen. Ook mag hij aan uw werkgever of uitkeringsinstantie vragen om een deel van uw loon of uitkering aan hem over te maken. Of aan uw bank om het geld van uw rekening aan hem over te maken.

Let op: de kosten voor de deurwaarder moet u ook betalen.

De gemeente helpt mensen met schulden. Klik op hier voor meer informatie. 

Kunt u de boete niet betalen? Bel of mail dan met de deurwaarder. Misschien kunt u afspreken om de boete in delen te betalen.

Bij elk dwangbevel is een toelichting bijgevoegd. Er wordt in de toelichting antwoord gegeven op de vraag: “Waarom is dit dwangbevel uitgevaardigd?”

Winkelmandje