U wilt betalen

Een schuld ontstaat als betaling van een ontvangen dienst of levering niet mogelijk is gebleken. Als gerechtsdeurwaarder zijn wij ingeschakeld om het bedrag bij u te incasseren. 

Kosten

Behalve het schuldbedrag en eventuele rente, worden ook de kosten van het incassotraject op u als debiteur verhaald. Rijken Gerechtsdeurwaarders behandelt de gehele incassoprocedure, waardoor kosten worden bespaard en onnodige kostenrisico’s worden vermeden.

Betalingsregeling

Indien betaling ineens onmogelijk is, kan in elke fase een betalingsregeling worden getroffen. Aan de hand van een budgettering (beoordeling van inkomsten en uitgaven) wordt de regeling met een akte opgemaakt en ondertekend. De betalingsregeling is een instrument om voor beide partijen tot een oplossing te komen. 

Betaling

Op ons kantoor kunt u tijdens onze openingstijden contant of met pin betalen. Tevens is er de mogelijkheid om in te loggen op je dossier en van daaruit te betalen (via ideal). Daar heb je ook volledig zicht op de status van je dossier(s). Klik hier om in te loggen.

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

vrijdag 24 mei

Openbare Verkoop
MINI ONE - HATCHBACK KLEUR WIT BENZINE BOUWJAAR 2010
Ravenstein
10.00 uur
» Bekijk deze openbare verkoop
» Alle openbare verkopen