Ambtelijke opdrachten

Ambtshandelingen

Ambtshandelingen zijn taken die de gerechtsdeurwaarder verricht uit hoofde van de Gerechtsdeurwaarderswet. Voor advocaten, notarissen, incassobureau’s en overige beroepsgemachtigden bestaat onze dienstverlening uit het correct en snel uitvoeren van onze ambtelijke taak. Wij coördineren de uitvoering van ambtelijke werkzaamheden door heel Nederland met als voordeel dat u als opdrachtgever maar één aanspreekpunt heeft. Ook kunt u bij ons terecht voor uw buitenlandse exploten.

Spoedeisende zaken?

Heeft u een (termijngebonden) spoedopdracht? Dan biedt Rijken Gerechtsdeurwaarders met haar vier deurwaarders en landelijke dekking door ons ruime netwerk van collega deurwaarders u de mogelijkheid om zonodig nog dezelfde dag in actie te komen.

Tarieven

Er zijn vaste tarieven vastgesteld die gerechtsdeurwaarders voor het verrichten van ambtshandelingen mogen rekenen. Deze tarieven zijn opgenomen in het ‘Besluit tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders’ (Btag) en worden jaarlijks aangepast. Op al onze opdrachten zijn tevens onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht via e-mail: info@rijkendeurwaarders.nl