Ambtelijke opdrachten

Ambtshandelingen
Ambtshandelingen zijn taken die de gerechtsdeurwaarder verricht uit hoofde van de Gerechtsdeurwaarderswet. Voor advocaten, notarissen, incassobureau's en overige beroepsgemachtigden bestaat onze dienstverlening uit het correct en snel uitvoeren van onze ambtelijke taak. Wij coördineren de uitvoering van ambtelijke werkzaamheden door heel Nederland met als voordeel dat dat u als opdrachtgever maar één aanspreekpunt heeft. Ook kunt u bij ons terecht voor uw buitenlandse exploiten.

Spoedeisende zaken?
Heeft u een (termijngebonden) spoedopdracht? Dan biedt Rijken Gerechtsdeurwaarders met haar zes deurwaarders en landelijke dekking door ons ruime netwerk van collega deurwaarders u de mogelijkheid om zonodig nog dezelfde dag in actie te komen. 

Tarieven
Er zijn vaste tarieven vastgesteld die gerechtsdeurwaarders voor het verrichten van ambtshandelingen mogen rekenen. Deze tarieven zijn opgenomen in het ‘Besluit tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders’ (Btag) en worden jaarlijks aangepast. Op al onze opdrachten zijn tevens onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht via e-mail: info@rijkendeurwaarders.nl

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen