Kosten Pre-incasso

Pre-incasso tarief

Wij sommeren uw klant op een nette en correcte wijze (de gentle reminder) door middel van onze pre-incassobrief, ook wel de WIK brief genaamd, die uiteraard aan de wettelijke vereisten voldoet. Uw particuliere klant krijgt de mogelijkheid om alsnog binnen 14 dagen te betalen zonder extra kosten. Uw zakelijke klant kan binnen een kortere termijn gesommeerd worden.

Bij het uitblijven van volledige betaling binnen genoemde termijn gaat het dossier het incassotraject in. Wanneer uw klant naar aanleiding van onze brief het verschuldigde bedrag betaalt brengen wij € 25,00 dossierkosten in rekening.

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen