U heeft een schuld

U heeft een schuld, een situatie die vraagt om een oplossing. 

Rijken Gerechtsdeurwaarders vormt het begin van deze oplossing, voor beide partijen.

Met een open werkwijze, jarenlange ervaring en expertise staan wij schuldeiser en schuldenaar bij om tot een oplossing te komen. Met juridisch advies en wettelijke bevoegdheden gedurende het gehele traject, van de eerste aanmaning tot de uitvoering van een vonnis. De kwaliteits-, gedrags- en beroepsregels waarborgen dat de gerechtsdeurwaarder u als schuldenaar bijstaat en beschermt tegen misbruik en onredelijke invorderingstarieven.

Elke schuldsituatie staat op zich, afhankelijk van de incassofase waarin u zich bevindt. Via deze website kunt u zich verdiepen in uw situatie en online een betalingsregeling voorstellen, om samen tot de optimale oplossing te komen. Uw privacy wordt gewaarborgd binnen de regels van de AVG. Klik hier voor onze privacyverklaring.


U wil uw dossier online bekijken: klik hier.

U wilt betalen: klik hier

U kunt niet betalen.

Als u niet kunt betalen dan is het verstandig om zo snel mogelijk contact met ons kantoor op te nemen om de mogelijkheden van een betalingsregeling te bespreken. Het is belangrijk dat u uw betalingsvoorstel zo goed mogelijk onderbouwt, zodat wij op onze beurt de schuldeiser/opdrachtgever een correct advies kunnen geven. U kunt hiervoor ons inlichtingenformulier gebruiken. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons of de regeling is geaccepteerd en welke voorwaarden hierbij gelden. 


Inloopspreekuur.

Iedere donderdag is er een inloopspreekuur van 09.00 tot 10.00 uur. Heeft u vragen dan kunt u deze dan aan een medewerker stellen. Neemt u de laatste brief of exploot die u van ons ontving even mee?


Betalingsregeling?

Vul het inlichtingenformulier volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Schuldhulpverlening

Er zijn organisaties die hulp kunnen bieden mocht u er niet zelf uitkomen. Dit zijn bijvoorbeeld:

| Schuldhulpverlening | Het juridisch loket | Nederlandse Vereniging van Volkskrediet |
| Nibud | Kredietbank NederlandNetwerktegenarmoede 

 

 Ideal Payoff 1 KleinPin Kl

 

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen