Allincasso

Allincasso

Een overeenkomst waarbij uw jaarlijkse kosten vast staan. Geen open eind dus en goed te budgetteren voor u.

Als een debiteur uw factuur niet voldoet binnen de gestelde termijn verzorgen wij de invordering vanaf dit moment, van A tot Z, van (pre)incasso tot en met de tenuitvoerlegging. En dat voor een vast bedrag per maand.

Uw klanten zitten in Brabant maar ook in andere regio's of misschien zelfs wel in het buitenland? Voor Rijken Gerechtsdeurwaarders geen probleem! Naast onze eigen Gerechtsdeurwaarders bieden wij ruime dekking middels ons netwerk van gerenomeerde collega's.

Vraag naar de mogelijkheden die Rijken Gerechtsdeurwaarders uw onderneming kan bieden, wij komen graag naar u toe voor een toelichtend gesprek.

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen