Betekening

 

Betekening
U heeft een dwangbevel of uitspraak van de rechter ontvangen, wat nu?
De gerechtsdeurwaarder is bij u langsgeweest en heeft een dwangbevel of uitspraak van de rechter afgegeven. Zijn exploit wordt een betekening genoemd. De deurwaarder heeft aan u bevel gedaan om binnen twee dagen het verschuldigde bedrag te betalen. De betaalgegevens kunt u vinden in het exploit. Vermeldt bij uw betaling ook uw dossiernummer.

 

U kunt niet betalen, wat kunt u doen?
Indien u niet kunt betalen dan kunt u binnen de beveltermijn contact met ons opnemen om betalingsafspraken te maken. U kunt hiervoor ook het inlichtingenformulier gebruiken dat aan het exploit van de deurwaarder is gehecht. Klik hier voor het digitaal invullen van het inlichtingenformulier.

 

Wat als u niet betaalt en ook niet reageer?
Als u niet binnen de beveltermijn betaalt, of niet binnen deze termijn reageert, dan zal de gerechtsdeurwaarder terugkomen om beslag bij u te leggen. Voorbeelden van beslagen zijn: beslag op loon of uitkering, beslag op bankrekeningen, beslag of voertuigen of beslag op huisraad. De kosten van deze beslagen worden bij de vordering opgeteld.

 

U bent het niet eens met de veroordeling, wat kunt u doen?

Dwangbevel: Bent u het niet eens met een dwangevel, dan kunt u hiertegen schriftelijk bezwaar maken bij de rechter.

Uitspraak van de rechter: Bent u het niet eens met de uitspraak van de rechter dan kunt u  verzet instellen of in hoger beroep gaan. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

 

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen