Beslag

 

Beslaglegging

Wanneer u een schuld niet betaalt, kan de deurwaarder beslag leggen op uw eigendommen. Betaalt u dan nog steeds niet, dan kan de deurwaarder de in beslag genomen zaken verkopen om uw schuld te betalen.

Aanplakking/plannen verkoop

Voorafgaand aan de openbare verkoop zal de aankondiging hiervan aan het adres waar de verkoop plaatsvindt en bij uw gemeentehuis worden gedaan. In bepaalde gevallen komt er ook een advertentie in een landelijk dagblad. Een verkoop is voor u ingrijpend, dat begrijpen wij. Het is echter van groot belang dat er een goede opbrengst is zodat u sneller van uw schuld af bent.

Voorkomen verkoop

Wil u de verkoop voorkomen dan zal de schuld bij ons betaald moeten zijn voor de datum van de verkoop. Indien u een goed voorstel tot afbetaling in termijnen heeft kunt u dit door ons laten toetsen. Het is mede in uw handen of de verkoop al dan niet doorgaat.

Zie voor meer informatie ook de bijsluiter welke bij de stukken is gevoegd.

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen