Bankbeslag

 

Beslag op uw banktegoed

Indien er beslag op uw banktegoeden is gelegd kan het zijn dat uw bank u hiervoor kosten in rekening brengt. Daar kunnen wij niets aan veranderen omdat dit volgt uit afspraken tussen u en uw bank. U kunt met ons contact opnemen voor het treffen van een (aanvullende) regeling indien het beslag niet toereikend bleek. Click hier voor contact.

Beslagvrije voet

Het berekenen van de beslagvrije voet geschiedt door de gerechtsdeurwaarder aan de hand van alle bekende gegevens. Het is dus zaak dat u alle gegevens ter beschikking stelt. Anders kan het voorkomen dat een wettelijke sanctie wordt toegepast als gevolg van de onvolledigheid van de door u verstrekte gegevens. Zelf kunt u ook uw beslagvrije voet berekenen. Wij raden aan dit door een deskundige te laten doen. Hier vindt u de tool.

Zie voor meer informatie ook de bijsluiter welke bij de stukken is gevoegd.

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen