Zoekmachine buitenlandse betekeningen

ZOEKMACHINE voor 🌍 buitenlandse betekeningen. Welk Verdrag is van toepassing en aan welke voorwaarden moet een exploot voldoen voor de juiste betekening.

🟠Als afstudeerproject van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys heeft Bart van der Schans naar het idee van de KBvG een zoekmachine gemaakt, waarbij hij alle landen over de hele wereld onder de loep heeft genomen om in kaart 🗺️ te brengen en deze gegevens verwerkt in een gebruiksvriendelijk systeem.

🔶 Wij Rijken Gerechtsdeurwaarders willen deze tool delen met onze collega’s in het land, onder het motto #delen is vermenigvuldigen 🔗, zodat Bart in samenspraak met Jeroen Nijenhuis en de KBvG bij de komende Algemene Ledenvergadering een korte (en krachtige) presentatie gaat geven over de zoekmachine ⚙️.

🔸Enkele collega’s in het land zijn gevraagd deze zoekmachine te testen en waar nodig tips & tricks te geven, waarvoor op voorhand #dank.

🇳🇱 En natuurlijk zijn we TROTS op onze Bart. Wat een monnikenwerk was dit. Maandenlang duiken in pittige materie. Chapeau!

▶️ de verdere afwikkeling en begeleiding zal worden verzorgd door de KBvG.

#samenwerking #buitenland #handig #stagiair#delen

Winkelmandje