Contracten

U wilt graag de zekerheid dat uw contracten waterdicht zijn. Met onze juridische expertise zijn wij in staat om elk contract inhoudelijk door te lichten. Hiermee voorkomt u dat onvolkomenheden in uw contracten in de toekomst tot een juridisch conflict kunnen leiden. 

Ook het opstellen van contracten op diverse specialistische juridische vakgebieden behoort daarmee tot de mogelijkheden. Te denken valt aan huurcontracten (zowel particulier als zakelijk), arbeidscontracten of (geld)leenovereenkomsten.

Hier vind u onze tarieven.

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen