Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden

Bij levering aan uw klant zijn beide betrokken partijen gebonden aan de geldende leveringsvoorwaarden, de basis van de overeenkomst tussen u en uw klant. Maar wat zijn precies die voorwaarden? Wanneer zijn ze van toepassing? Vragen die vaak pas gesteld worden als er sprake is van een probleem, een juridisch geschil. 
Wij zorgen ervoor dat de algemene leveringsvoorwaarden die u gebruikt, geldend zijn en in geval van een procedure van toepassing zijn. Wij assisteren bij het opstellen van de voorwaarden en bieden waardevolle tips, hoe u hiermee problemen kunt voorkomen.

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen