Gerechtelijke fase

Het doel is natuurlijk om conflicten vroegtijdig te tackelen en op te lossen. Een gerechtelijke procedure is echter soms onvermijdelijk. In de gerechtelijke procedure wordt de vraag wie er gelijk heeft beantwoord door de rechter. De uitspraak van de rechter wordt vastgelegd in een vonnis.

 

Wij kunnen voor u de dagvaarding opstellen en wij geven de dagvaarding aan uw wederpartij af. In tegenstelling tot incassobureaus en advocatenkantoren, blijft het opstellen van de dagvaarding en het afgeven daarvan onder één dak. Op deze wijze bespaart u aanzienlijk op de kosten. 

 

Binnen ons kantoor zijn diverse HBO en universitair geschoolde juristen. Zij kunnen u adviseren en bijstaan tijdens de gerechtelijke procedure. Ook kunnen zij voor u het woord voeren. Een gerechtelijke procedure is natuurlijk een hele stap en kan voor u onnodige stress meebrengen. Onze juristen hebben jarenlange ervaring en kunnen al uw zorgen uit handen nemen. 

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen