Executiefase

Het doel van deze vierde fase, de executiefase, is de uitvoering van het vonnis van de rechter. Doorgaans geschiedt dat door middel van beslaglegging en het 'uitwinnen' van vermogensbestanddelen van een debiteur, totdat de vordering geheel is voldaan. Bijvoorbeeld door middel van beslag en verkoop van auto's,  beslag op inboedel of inventaris en/of salaris. Ook de banktegoeden kunnen worden aangesproken via beslaglegging.

Het spreekt voor zich dat er in de executiefase vaak geen sprake meer is van een evenwichtige leverancier-klant relatie. Maar op dat moment telt voor ons (en voor ú!) alleen het korte termijn belang: zorgen dat u het geld krijgt waarop u of uw bedrijf recht heeft. 

De tarieven voor beslagmaatregelen worden in rekening gebracht conform het Besluit Tarieven Ambtshandelingen Gerechtsdeurwaarders (BTAG).

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen