Title of section

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pre-incasso fase

In deze fase proberen wij op minnelijke wijze uw vordering te incasseren. Nu nog kunnen wij veel schade in de relatie voorkomen.

Incassofase

Wij sommeren uw debiteur zowel schriftelijk als telefonisch. Door snel en doortastend te handelen zorgen wij voor beter betalende klanten.

Gerechtelijke fase

Geduld op? Wij dag-vaarden uw debiteur. Onze juristen assisteren en adviseren tijdens het hele traject. U hoeft dus geen advocaat in te schakelen.

Executiefase

Wij doen er alles aan om de executiefase te voorkomen. Maar wat moet, dat moet. U heeft recht op uw geld. In deze fase worden beslagen gelegd.

Incasso kostencalculator

Uitgelichte artikelen

Vacatures april 2024

We hebben momenteel twee openstaande vacatures! Klik op onderstaande links om de vacatures te openen. Vacature junior incassomedewerker Vacature ervaren incassomedewerker

Lees Meer »
Actueel
JS

GESLAAGD 🇳🇱

DE VLAG HANGT UIT bij Rijken Gerechtsdeurwaarders! Een feestelijke week is het nu we te horen hebben gekregen dat Jeanine Schoondermark mag starten 🚩aan haar

Lees Meer »
Actueel
JS

Up to date blijven…

IN STIJL met vooruitziende blik op de lunch verwerkt in zijn sokken 🧦 heeft Jeroen Nijenhuis de (tgv) gerechtsdeurwaarders van Rijken Gerechtsdeurwaarders weer voorzien van

Lees Meer »
Winkelmandje