Hippisch

Wij zijn van mening dat diepgaande kennis over een vakgebied bijdraagt aan het succesvol incasseren van vorderingen. 

Vandaar dat wij een klein team hebben samengesteld met medewerkers die diepgaande kennis hebben over de hippische sector. Dit is prettig voor u als klant maar ook voor uw klanten.

We kennen het klappen van de zweep maar begrijpen dat het voor u van belang is om de relatie met uw klant intact te houden. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is dan ook dat al onze correspondentie en acties geheel naar uw wensen aan te passen zijn.

Het minnelijke- en executietraject verloopt bij deze vorderingen op dezelfde manier als bij gewone incassozaken. Komt er verweer of zijn er vragen? Dan kunnen onze hippische incassospecialisten en juristen deze eenvoudig weerleggen en beantwoorden dankzij hun kennis van het vakgebied.

Tijdens de procedure houden we contact over de voortgang van uw dossier(s). Daarnaast ontvangt u inloggegevens voor ons opdrachtgever portaal zodat u 24/7 inzage heeft.

Kosten

We starten het traject met de WIK brief (Wet IncassoKosten). In deze brief wordt uw klant in de gelegenheid gesteld om de vordering binnen 14 dagen zonder extra kosten te betalen. Betaalt uw klant binnen de gestelde termijn? Dan kost deze brief  voor u slechts € 25,00.

Wordt er niet op tijd betaald? Dan brengen we de incassokosten bij uw klant in rekening. In overleg vervolgen we het traject. De kosten worden in dit geval op uw klant verhaald. Meer informatie over deze kosten ziet u op onze tarieven pagina.

 

Pre-incasso fase
Uw klant krijg een vriendelijke reminder (WIK brief)
Incasso fase
Uw klant krijgt brieven, mailtjes en telefoontjes. We incasseren uw vordering op minnelijke wijze. We kijken waar uw kansen liggen en geven advies. Eventuele verweren worden behandeld.
Gerechtelijke fase
Wij leggen uw vordering voor aan de rechtbank en kunnen de gehele procedure voor u verzorgen.
Executie fase
We gaan het vonnis tenuitvoer leggen door middel van beslaglegging. We leggen onder andere beslag op loon, auto's, voorraad, paarden, onroerende zaken en bankrekeningen.
Vorige slide
Volgende slide

Contactpersoon team hippisch:

 

Jeanine Schoondermark

js@rijkendeurwaarders.nl

073-6918181