Online incasso

Online incasso

als u hier klikt, komt u in een formulier, waarmee u een online incasso-opdracht of een vraag/opmerking/reactie naar ons kunt sturen. Wij nemen na ontvangst van het bericht zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wanneer u Rijken Gerechtsdeurwaarders een vordering uit handen geeft, houden wij u regelmatig op de hoogte over het verloop van de procedure en de stand van zaken. Als cliënt van ons bureau kunt u online in real time uw dossier(s) raadplegen. Daartoe ontvangt u inloggegevens van ons.

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen