Medische sector

Medische sector

Een patiënt die niet betaalt is geen klant maar een wanbetaler. Dit klink hard, eenvoudig en dat is het ook. Het slechte betalingsgedrag van uw patiënt kan verregaande consequenties hebben voor uw onderneming: onrust, liquiditeitsproblemen en zelfs financiële moeilijkheden.

Wij zorgen ervoor dat uw debiteuren betalen d.m.v. een professionele en doelgerichte aanpak, waarbij de relatie tussen u en uw patiënt centraal kan blijven staan. Indien toch een gerechtelijke procedure noodzakelijk blijkt voor een succesvolle incasso, dan zullen wij u gedurende het gehele juridische traject terzijde staan. Deze professionele aanpak heeft zich gevormd door ervaring in de medische sector met huisartsen, tandartsen, medisch specialisten, apotheken en ziekenhuizen.

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen