Huur

Huur

Voor diverse woningbouwverenigingen en zowel particuliere als commerciële verhuurders, verzorgen wij al ruim 30 jaar succesvol de huurincasso. Door middel van vooraf vastgelegde protocollen worden huurzaken op korte termijn en zelfstandig door ons afgehandeld.

  • Huurachterstand?
    In principe is drie maanden huurachterstand voldoende om een huurontbinding te vorderen bij de Kantonrechter. Indien er geen complete betaling volgt zal er door Rijken Gerechtsdeurwaarders worden overgegaan tot ontruiming van het gehuurde. Het gehuurde kan een woonhuis, een garagebox of bedrijfsruimte zijn.
  • Huuroverlast?
    Is er sprake van overlast of van ernstige wanprestatie (bijvoorbeeld een hennepkwekerij), dan kan middels een Kort Geding eveneens ontruiming gevorderd worden. Dat zal worden uitgevoerd na verkrijging van het vonnis. Ontruiming is geen doel maar een middel. Ons devies: Zacht optreden als het kan; hard optreden als het moet.
  • Heropeningservice
    Als een huurdossier wordt heropend dan betaalt u geen extra kosten. Vraag naar de voorwaarden.

Rijken Gerechtsdeurwaarders | Incassobureau | Juristen Den Bosch

placeholderimage

Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is sinds 1972 succesvol met het incasseren van alle denkbare soorten vorderingen. Wij hebben veel ervaring met moeilijk inbare vorderingen. 

 

» Lees meer over Rijken Gerechtsdeurwaarders

Actueel

KEI

05 december 2017 - KEI We zijn alweer even op weg met KEI. Het is even wennen, maar het spreekwoord ‘al doende leert men’, is hier zeker van toepassing! Een fijne bijkomstighei... » Lees meer

WIK anno 2017

09 maart 2017 - Conform de Wet Incassokosten (WIK) dienen incassokosten aan consument-schuldenaren tijdig te worden aangezegd wil schuldeiser er in rechte aanspraak op kunne... » Lees meer
» Meer nieuwsberichten

Openbare verkopen

» Alle openbare verkopen